+16 ჩინელების დელიკატესი ანუ ემბრიონის წვნიანი
( იმის გათვალისწინებით რომ ზოგიერთ ჩვენგანს სუსთი გული აქვს ამ შემზარავი ფაქტის ამსახველ სურათს და ვიდეო მასალას არ დავდებ თუმცა დარწმუნებული ვარ პოსტიც საკმარისი იქნება)
ყველამ იცის, რომ ჩინელები კულინარიაში არაორდინალურობით გამოირჩევიან.. დაწყებული ჭიაღუებით და მატლებით, დამთავრებული ცოცხალი თევზებით და გველით. ამ ხალხისგან მეტად გასაკვირს არ მოველოდი, სანამ ჩემი თვალით არ ვნახე სურათები და სტატიები. სტატია ახალშობილის, ემბრიონის კულინარიაში გამოყენებაზეა ! თურმე ჩინეთში ძალიან პოპულარულია ემბრიონის მირთმევა, რომელიმე მათგანს რომ ჰკითხოთ, თუ რატომ სჩადიან ამას პასუხს არ დააყოვნებენ და გეტყვიან: ჯანმრთელობის გასაუმჯობესებლად. დიახ, მათი აზრით ბავშვის ემბრიონი ძალიან სასარგებლოა კანისთვის, კუჭნაწლავისთვის, სხეულის გასაძლიერებლად და რაც მთავარია სექსუალური ცხოვრების გასაუმჯობესებლად. ბევრი ადამიანი ამტკიცების ბავშვის წვნიანის ეფექტურობას საკუთარი მაგალითიდან. ჯანმრთელი ახალშობილის ფასია 4000$
თუ ემბრიონი აბორტის შედეგადაა „გაჩენილი“ ფასი მაქსიმალურად იკლებს, 4000$დან რამდენიმე ასეულ დოლარამდე. ასევე, რაც უფრო პატარაა ემბრიონი, მით უფრო იაფი ღირს. ბავშვებს ძირითადად პირდაპირ საავადმყოფოებიდან ყიდიან, მშობლების თანხმობით. თუმცა ხშირად, როცა ქალი აბორტს იკეთებს ბავშვის გვამს უპატრონოდ ტოვებს, შესაბამისად გამყიდველებსაც მეტი თანხა რჩებათ ასეთი ბავშვების ვაჭრობით.
ზუ ქინი, 32 წლის ქალი ჰუბეიდან, რომელსაც ძალიან ნაზი კანი აქვს და რამოდენიმე წლით ახალგაზრდად გამოიყურება. მას 100ზე მეტი ემბრიონი ჰყავს შეჭმული 6 თვეში.
„სანამ ჩემი დის ახალშობილი ბავშვები ძალიან სუსტები იყვნენ ყური მოვკარი, რომ ემბრიონები ჯანმრთელობისთვის ძალიან კარგი ყოფილა. სწორედ ამის შემდეგ ამოვარჩიე ერთ-ერთი ჩემი დისწულებიდან“ ამბობოს ზუ სინდისის ქენჯნის გარეშე.
„მე ვრეცხავ ემბრიონებს იქამდე სანამ ძალიან თეთრი არ გაუხდებათ კანი და შემდეგ ვშუშავ, წვნიანის გაკეთებაც ძალიან კარგია, მაგრამ არის ერთი დაბრკოლება : ემბრიონებს ძალიან ცუდი სუნი აქვთ და ყველას არ შეუძლია ამ სუნის ატანა. სასურველია „სადილში“ ნიორის დამატება, რათა სუნი გაქრეს. ეს საკვები თქვენს კანს უფრო გლუვს გახდის. ძირითადად ვყიდულობ პატარა ასაკის ემბრიონებს, რადგან უფრო იაფია. ისინი ვარდისფერ, პატარა თაგვებს გვანან, მე ასევე ვყიდულობ ცოტაოდენ ღორის ხორცს და ვიყენებ მას წვნიანის გასაკეთებლად, ვიცი, რომ ისინი არიან ადამიანები , მაგრამ ეს საკვები ხომ უკვე ასეთი პოპულარულია. თანაც ასე რომ არ გამოვიყენოთ ემბრიონები ისინი უბრალოდ დაკარგულები არიან“
ჩინელების აზრი ამასთან დაკავშირებით:
მისტერ ჩენგი ჰონგ კონგიდან 6 თვეზე მეტი ხნის განმავლობაში ჭამდა ემბრიონის სუფს. „პროდუქტის“ მოპოვებაში მას ეხმარებოდნენ მეგობარი ექიმები სხვადასხვა საავადმყოფოებიდან.
„მათ მითხრეს , რომ თავიდან ძალიან გამიჭირდებოდა ამ გემოსთან შეგუება, თუმცა ეს აუცილებლად უშველიდა ჩემს ასთმას და მართლაც ნახევარ წელიწადში ამ სენისგან განვიკურნე“ თქვა ჩენგმა
არავინ იცის მართლაც კურნავს თუ არა ახალშობილის წვნიანი დაავადებებს თუმცა ჩინური სამზარეულო საკმაოდ ბევრ ფულს შოულობს ამ უცნაური და შოკისმომგვრელი შემოთავაზებით..
No comments:
Post a Comment